Bokcirkel

MultiCon presenterar – en bokcirkel! Innan konventet läser de som vill en bok som vi valt ut, och sedan kommer vi ha mysig stund på lördagen där vi dricker te, diskuterar boken och avslutar med en Q&A med självaste författaren.

Boken vi valt ut är ingen mindre än Ordbrodösen av Anna Arvidsson (som även kommer att medverka på vår författarpanel).

IMG_20170427_192359_369

Med skrivna ord kan hon styra dina tankar och handlingar. Du märker aldrig när du blir hennes marionett.

I en värmländsk bruksort bor sedan århundraden tillbaka en säregen släkt. De har en stark ställning och en kraft som till varje pris måste hållas hemlig.

Kvinnorna i släkten är ordbrodöser. Alba har aldrig önskat sig förmågan att styra andra människor, men accepterat att hennes framtid är utstakad. Hennes mor, mormor och mormors mor har alla fått kraften på sin artonårsdag. Inträdesprovet ska vara en ritual, inte ett verkligt test. När Alba misslyckas står alla handfallna. Ingen berättar vad de misstänker ligger bakom hennes oförmåga. Istället skickas Alba hastigt till en avlägsen släkting i Stockholm och bit för bit börjar hon själv lägga pusslet.

Men någon försöker hindra hennes sökande. Någon som inte skyr några medel för att nå sitt mål. Någon som kan få vem som helst att lyda.

För den som vill köpa boken går det bra att använda rabattkoden ”ordbrodösen” när man handlar hos Bokus för att få 10 % i rabatt.

Så, vad väntar du på? Bara att få tag på ett ex av Ordbrodösen och börja läsa med en gång!