Vad är MultiCon?

MultiCon är ett multifandom-konvent som fokuserar på flera olika fandoms, som Harry Potter, Hungerspelen, Doctor Who, Sherlock, Youtube, Supernatural och Disney! Konventet har arrangerats fyra gånger tidigare och vi ser nu fram emot att få klä oss i vår bästa cosplay, skratta åt den bästa fanfic:en och dansa till de nördigaste låtarna även sommaren 2017! Konventet är tänkt som en möjlighet att mötas över fandomgränserna. Som deltagare på MultiCon kommer du dels att få träffa fans av serier du gillar, och kanske även få tips på nya favoriter! Vår ambition är att MultiCon ska vara det bästa av många världar.

Vanliga inslag på MultiCon är föreläsningar, diskussionspass, workshops, sing-along och olika tävlingar. Sommaren 2017 kommer vi att anordna aktiviteter kring Harry Potter, Doctor Who, Musikaler, Supernatural och Disney. Självklart är det välkommet att diskutera och nörda andra fandoms på MultiCon! På konventet får du både chansen att lyssna på föreläsare och själv delta i aktiviteter, eller kanske till och med hålla i din egen aktivitet! Och självklart så kommer MultiCon 2017 att innebära comeback för vårt stora multifandom-cosplay-dansparty, Halabaloot!

Konventet är helt drog- och alkoholfritt och riktar sig främst till ungdomar mellan 13 och 25 år (men vi har ingen övre åldersgräns!).

MultiCon 2017 kommer att äga rum den 29e juni till 2a juli, som vanligt på Arena Satelliten i Sollentuna Kommun, Stockholms län.

 

Arena Satelliten. Fotograf: Jonas Embring
Arena Satelliten. Fotograf: Jonas Embring

Samarbeten

satelliten

Arena Satelliten, Sollentuna

 

logotyp-sverok-gul

Sverok

SFR logo red (transparent bakgrund)

Studiefrämjandet